Voor alle dames:

Alle dames dienen vermomd als “Auw Wiever” naar het bal te komen, de minimum eis is een masker zodat men niet herkend wordt.
Probeer je zo goed mogelijk te verkleden, zodat de mannen je niet zullen herkennen! 
Dames, haal ALLES uit de kast, om deze traditie voort te zetten, pak de kleren van je moeder, tante, oma. Doe een kussen eronder, andere schoenen, maar vooral zorg dat je gezicht bedekt is! BEN CREATIEF en zorg dat de mannen je niet herkennen en geniet van het spel!

Voor de heren:
Kom allemaal en laat je verrassen door alle “Auw Wiever” in de zaal. Die ene die steeds met je danst of die ander die altijd even langskomt en je aantikt… is het je vriendin, tante, moeder??? of is het een van de Auw Wiever die voor jou wildvreemd is en je gewoon wil op jennen??? Kom en geniet van dit spel!

Om 24.00 uur zal na het “DEMASQUÉ” alle vermommingen verdwijnen en de raadsels van de hele avond zullen soms verrassende oplossingen geven!!!!

Jullie hebben het al door, dit is het traditionele Auw Wieverbal, hier in de Grunstroat ontstond het eerste Auw Wieverbal van Nederland en daar zijn wij trots op. Dus kom en speel het spel met ons mee en ontdek het plezier hiervan!
Laten we deze traditie in eren houden EN ZEGT HET VOORT!!! Neem vriendinnen, familie en iedereen mee die je kent want dit is iets dat uniek is en je eens meegemaakt MOET hebben! Wij hopen dat jullie deze traditie samen met ons komen vieren. Samen maken we er zoals altijd een super avond van tot in de late uurtjes.

Kijk voor een impressie van andere jaren naar de foto’s (bij de foto’s onder de link Auw Wieverdaag, wel even door scrollen naar de feest avond!)